Ons vervaardigingsproces

Technische ontwikkeling

Wij kunnen intern alle stappen doorlopen die nodig zijn voor de vervaardiging van een nieuw product. Wij zijn bij alle fasen betrokken, van idee tot vervaardiging, tot de logistiek van het project. Wij garanderen u daarmee een grote reactiviteit en de mogelijkheid om u exclusieve productontwikkeling te bieden.

Kostenbeheersing

Vanwege onze grote inkoopvolumes verkrijgen wij de laagste prijzen bij onze leveranciers waarbij wij met zorg toezicht houden op de kwaliteit van de grondstoffen.

Een wereldwijd industrieel hulpmiddel

In samenwerking met andere fabrieken beschikken wij over expertise op veel verschillende activiteitengebieden en vakgebieden. Onze fabriek in Shenzhen verzorgt de productie en eindmontage en ook de kwaliteitscontrole wordt in onze vestiging uitgevoerd.

Kant en klare levering

Wij kunnen u producten leveren volgens de incoterm van uw keuze en kunnen de levering organiseren volgens uw wensen.

Our team

Paris

Gevestigd te Ivry sur Seine en belast met het ontwerpen en bedenken van de producten. Deze vestiging is zeer bedreven in modeltechnieken en maakt de eerste ruwe opzet van het project dat vervolgens door onze klanten wordt bekeken. De volgende stap is de bekrachtiging van de ontwerpen en technische tekeningen die leiden tot vormprototypen.

Montpellier

Belast met klantrelaties. Ons doel is de ontwikkeling van nieuwe reeksen geurverspreiders en het werken aan exclusieve projecten van onze klanten. Dankzij vele jaren ervaring op het gebied van productmarketing kunnen wij producten maken die perfect aansluiten op de markt.

Shenzhen

Onze fabriek op circa veertig kilometer van Hong Kong geeft ons een zeer grote productieflexibiliteit en een uitstekende kwaliteitscontrole. Wij staan in contact met veel industriële partners en kunnen moderne en innovatieve producten maken.

Bangkok

Wij hebben in Thailand een inkoopkantoor opgezet om constant edele materialen, behalve kunststof, te zoeken om ons productassortiment te ontwikkelen. Wij bezoeken regelmatig nieuwe fabrieken of werken samen met ambachtslieden.

Contact us!

Would you like to distribute our products?

Whether you want to distribute our range of products, or develop an exclusive diffuser, you will find the answer you are looking for with us.
Contact us!