Our areas of expertise

Hout

Wij gebruiken liever hout dan kunststof en kunnen de gereedschappen maken die nodig zijn voor de vervaardiging van de houten onderdelen. Ongeacht of het om snel nagroeiend bamboe, standaardhout of FSC-hout gaat, kunnen wij verschillende oplossingen bieden.

Porselein

Porselein of keramiek, die worden gebruikt voor de geurverspreiding met zachte warmte, zijn perfect geschikt voor het gebruik met essentiële oliën. Het gebruik van deze materialen vereist een perfecte beheersing van de processen voor het bakken in ovens met hoge temperatuur.

Metaal

Ons R&D-bureau ontwerpt regelmatig metalen onderdelen. Intern ontwikkelen wij de benodigde gietvormen voor de vervaardiging daarvan. Bij sommige walsen is soms een druk van meer dan 250 ton nodig.

Kunststof

Via speciale modelleringssoftware ontwerpen wij de kunststof onderdelen die in de geurverspreiders zitten. Wij hebben tevens bijzondere kunststoffen ontwikkeld die bestand zijn tegen essentiële oliën.

Geblazen glas

Al onze geurverspreiders met verstuiver hebben mondgeblazen glaswerk in vormen die zijn ontworpen door onze designstudio. Zo beschikken wij over een grote vrijheid in creatie.

Elektronica

De ontwikkeling van een speciale elektronische schakeling en het schrijven van de interne microsoftware daarvoor, zijn stappen waarmee wij onze producten unieke functies kunnen geven.

Lichteffecten

Om iets toe te voegen aan de geuromgeving van essentiële oliën hebben wij enkele van onze producten voorzien van veelkleurige LED-verlichting.

Verpakking en gebruiksaanwijzing

Wij beheersen de hele grafische keten. Daarom kunnen wij verpakkingen en gebruiksaanwijzingen maken en hierop uw grafische creaties drukken in de talen die u wenst. Het ontwerp van de gebruiksaanwijzingen wordt intern uitgevoerd.

Kwaliteit en normen

Kwaliteitscontrole

Al onze producten worden één voor één getest tijdens verschillende fasen van hun vervaardiging. Met een uniek identificatienummer kunnen ze worden getraceerd.

Naleving van normen

Wij maken gebruik van onafhankelijke, door de douane goedgekeurde laboratoria om de producten te testen volgens de normen van het land waar de producten worden ingevoerd. Deze documenten worden u op verzoek verstrekt.

Contactez-nous !

Vous souhaitez distribuer nos produits ?

Que vous souhaitiez distribuer notre gamme ou développer un diffuseur exclusif, vous trouverez chez nous la réponse adaptée.
Contactez-nous !